Uluslararasi Antalya - Universität

Leagues Played
Türkei - ÜniLig 3

Resultate

Türkei - ÜniLig 04/13 09:30 - Yeditepe Üniversitesi v Uluslararasi Antalya - Universität - View
Türkei - ÜniLig 03/29 10:00 - Uluslararasi Antalya - Universität v Istanbul Teknik - Universität L 4-16
Türkei - ÜniLig 02/28 09:00 - Nisantasi University v Uluslararasi Antalya - Universität L 94-77
Türkei - ÜniLig 02/23 10:00 - Istanbul Teknik - Universität v Uluslararasi Antalya - Universität L 87-56
Uluslararasi Antalya Üniversitesi Basketbol Takımı, Türkiye'nin en prestijli basketbol liglerinden biri olan Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden bir profesyonel basketbol takımıdır. Takım, Türkiye'nin Akdeniz kıyısında yer alan Antalya kentinde kurulmuştur.

Uluslararasi Antalya Üniversitesi, 1991 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri Türkiye'nin en iyi basketbol takımlarından biri haline gelmiştir. Takım, iki Türkiye Kupası şampiyonluğu (2015 ve 2019) ve bir Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu (2015) kazanmıştır.

Uluslararasi Antalya Üniversitesi, her zaman yetenekli oyuncuları çeken ve geliştiren bir takım olmuştur. Takımın şu anki kadrosunda Türkiye milli takımının eski oyuncusu Semih Erden ve Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen eski NBA oyuncusu Shavlik Randolph gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

Uluslararasi Antalya Üniversitesi, taraftar desteğiyle ünlüdür. Takımın ev maçları, genellikle kalabalık olan Antalya Spor Salonu'nda oynanmaktadır. Takımın taraftarları, tutkuları ve bağlılıkları ile tanınırlar.

Uluslararasi Antalya Üniversitesi Basketbol Takımı, Türkiye'nin en önemli basketbol takımlarından biridir. Takım, başarıları, yetenekli oyuncuları ve taraftar desteğiyle tanınmaktadır.